Főoldal >> Katalógus >> Garancia
Menü
Bolt
Újdonságok
Tovább

Termék toplista
Tovább
1. M?anyag hangfal sarok 8.5X5.5 CM
2. Gumiláb, hangfal talp
3. Duplaszigetelés? hangfalkábel 2X2,5mm2
4. Hangszóró Rács lefogató fül 1db
5. Hangfal talp (gumi)
6. Speakon dugó 4 pólusú
7. Hiperflex Hangszóró vezeték 2,5mm2
8. Fém hangfal sarok
9. M?anyag hangfal fül fogantyú 130X82X100MM
10. Hangfalsarok 53x34x34
Hangszóró javítás Árak link a főoldalon Tel: 06/20-989-2538.....********.....Viszonteladói regisztráció........********........
Garancia
Garancia


A Webáruház üzemeltetojének adatai:


Sarkadi János egyéni vállalkozó

5300, Karcag Szamos ut 20.
Adószám:62442730-2-36, Közösségi Adószám:HU62442730
Vállalkozói igazolványszám: ES-557034
Nyilvántartás: Karcag Városi Önkormányzat Jegyzoje, Nyilvántartási szám:1178918
Nyitvatatás:
Hétfo:du:13-17ig
Kedd: zárva
Szerda:13-tol-17-ig
Csütörtök:13-tol-17-ig
Péntek:13-tol-17-ig
Szombat:10-tol-14-ig
Vasárnap: Zárva
Telefonszám: 06209892538


A feltüntetett árak lakossági vásárlók részére bruttó árak és a 27%-os Áfa-t tartalmazzák.

A webáruházban kötött szerzodés csak MAGYAR nyelven érheto el.

Szállítás:

A webshopban megrendelt termékeket Ügyfélszolgálatunkon, előre egyeztetett időben, készpénzfizetés ellenében személyesen lehet átvenni és az árut postaköltség nem terheli.
A csomagküldés MPL-el díja: 1500.-Ft/csomag/30kg


Garancia, jótállási ido:
a 151/2003 (IX.22.) sz. korm. Rendeletben a fogyasztói szerzodés alapján vásárolt tartós fogyasztási cikkekre kötelezoen eloírt, a vásárlás napjától számított 12 hónap, illetve néhány Kenwood terméknél 24 hónap. A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti.

Amennyiben a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot, úgy a fogyasztói szerzodés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet 2.§ alapján. Mindezek érdekében kérjük tisztelt Vásárlóinkat, hogy orizzék meg a fizetési bizonylatot is.


Kérjük a készülék használatba vétele elott feltétlenül olvassa el a kezelési útmutatót.


A jótállási ido a fogyasztási cikk fogyasztó részére történo átadás vagy üzembe helyezésre kötelezett termék esetén az üzembe helyezés, napjával kezdodik. Autó-hifi esetén a garancia csak abban az esetben érvényesítheto, ha szakember végzi a beüzemelést, ennek meglétét a vásárlónak kell igazolnia. A készülék beüzemeltetését maximum 10. munkanapon belül el kell végeztetnie a termék átvételét követoen a vásárlónak.


A készülék meghibásodása esetén a készüléket minden esetben a jótállási jegyen feltüntetett telephely címére kell beszállítani, abban az esetben, ha a készülék méretei szükségessé teszik, a visszaszállítás a kereskedo feladata.

Ha a fogyasztási cikk a vásárlástól (üzembe helyezéstol) számított három munkanapon belül meghibásodott a forgalmazó a fogyasztó kívánságára köteles azt kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszeru használatot akadályozza. A meghibásodás tényét a kijelölt márkaszervizek tudják vitathatatlanul megállapítani.

A hosszú ideig és nem megfelelo körülmények között történo tárolás a fogyasztási cikk muszaki állapotának romlását idézheti elo. Ez esetben a készüléket üzembe helyezés elott át kell vizsgáltatni a biztonságos üzemeltetés érdekében. Az átvizsgálás költsége szintén nem tartozik a jótállási kötelezettség körébe.

A jótállás a fogyasztó törvénybol eredo jogait nem érinti.

Jótállásra, szavatosságra vonatkozó szabályok, rendeletek: 151/2003. (IX.22) Korm. Rendelet, Ptk. 685.§ e) pont: Ptk. 305.§-311/A-ig; 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet.

Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni!

Cseregarancia:

A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes, melynek visszajuttatási költsége a vevot terheli. Elektronikai alkatrészeket 8 munkanapon belül tudjuk küldeni az Ön által választott szállítási móddal.
Önhibámon kívüli késedelemért felelosséget nem vállalok( pl: a megrendelt termék a beszállítónál sincs raktáron, vagy már nem beszerezheto)!
A megrendelt áru feladásának napján értesítést küldök e-mailban!
E-mailban szívesen adunk tájékoztatást kérdéseikre, illetve az áru beszerzési idejére vonatkozóan, megrendelése elott is.

Az eladó szavatossági és jótállási felelosségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Elállás joga: Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevoszolgálatunkat

Elállás joga
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Ön a szerzodéstol az áru átvételét követo 14 munkanapon belül írásban indoklás nélkül elállhat, ezt elegendo ha e-mailban, vagy bármilyen írásos formában eljuttatja hozzám. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevo által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésobb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követo harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevo viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszeru használatából eredo kárának megtérítését.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a prodigyaudio@t-online.hu címen
Használt autóhifi, hifi, muszerek

Shophunter.eu a boltvadász
Szilveszteri cikkek
Leggyakrabb szavaink: Ibiza AMP MNC hangszóró LED dibeisi KENWOOD DLD stage vezeték jelkábel